Numer
sprawy DSUiZP 252/JK/18/2018
zal_nr__1_do_po-m-30_wykaz_diet.doc
zal_nr_2_formularz_ofer_18_2018_zyw.doc
zal_nr_3_spis_sprzetu.pdf
zal_nr_4_wzor_umowa_zywienia__18_2018.doc
zal_nr_5_umowa_dzierzawy_18_2018.doc
zal_nr_6_jk_18_2018.docx
zalacznik_nr_7_wykaz_personelu_18_2018.docx
zalacznik_nr_8_wykaz_uslug_18_2018.docx
specyfikacja__dsuizp_jk_18__2018_po_korekcie.docx
Ogłoszenie o zamówieniu;
oglosznie_zywienie_18_2018.pdfDokumentacja do zamówienia;
specyfikacja__dsuizp_jk_18__2018.docxzal_nr__1_do_po-m-30_wykaz_diet.doc
zal_nr_2_formularz_ofer_18_2018_zyw.doc
zal_nr_3_spis_sprzetu.pdf
zal_nr_4_wzor_umowa_zywienia__18_2018.doc
zal_nr_5_umowa_dzierzawy_18_2018.doc
zal_nr_6_jk_18_2018.docx
zalacznik_nr_7_wykaz_personelu_18_2018.docx
zalacznik_nr_8_wykaz_uslug_18_2018.docx
Pytania i odpowiedzi;
odp_na_pytania_1_jk_18-_2018.docxspecyfikacja__dsuizp_jk_18__2018_po_korekcie.docx
Odwołania;
informacja z sesji otwarcia ofert;
informacja_z_sesji_otwarcia_ofert__jk_18_zyw.doczawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty;
Inne;
Informacje o dokumencie:
- Informację wprowawdził(a) do BIP: Jacek Kruk
- Data udostępnienia w BIP: 2018-04-20
- Informacja zaktualizowana przez: Jacek Kruk
- Data ostatniej aktualizacji: 2020-06-16 11:02:48
- Liczba odsłon: 807
- Historia dokumentu: